De appartementen

in Obermehlen

Ons appartementengebouw ligt vlak voor het dorp Obermehlen aan de (doodlopende) toegangsweg naar het dorp. Dit is de enige weg naar het dorp, dus er is geen doorgaand verkeer.

Alle appartementen zijn zeer luxe uitgevoerd met altijd uitzicht op het prachtige Eifellandschap. 2 2-persoons slaapkamers en een kinderkamer met 3 slaapplaatsen. De ruime woonkamer met open keuken is voorzien van airconditioning, houtkachel en heeft aangrenzend een ruim overdekt terras.

De keuken is altijd kompleet uitgerust. Een vaatwasmachine, koffiezetapparaat, waterkoker, combimagnetron, Senseo, en in de Eifelster ook een Nespresso machine met melkopschuimer zijn uiteraard ook aanwezig. Voor uw eerste kopje koffie of thee bij aankomst is ook al gezorgd!

Alle appartmenten zijn voorzien van een flat-screen televisie met diverse Nederlandse en Duitse TV-kanalen.

.

ontdek de ruimte

 

 

Alle appartementen zijn uniek, zoals een geheel voor rolstoelers aangepaste woning, een studio voor 2 personen met een groot balkon, onze Eifelster met 2 slaapkamers voor 5 personen, uitgebreide keuken, bubbelbad en directe toegang tot de tuin vanuit de woonkamer, het American 60’s appartement geheel in de stijl van die tijd en ons Loggia appartement met een fijne loggia om extra van de mooie omgeving te genieten.

Rolstoelappartement ‘Weide’

Voor rolstoelers hebben wij een compleet aangepaste woning beschikbaar. Zie voor de uitgebreide beschrijving de aparte pagina voor het rolstoelappartment.

Dit appartement wordt vaak samen met onze Studio in hetzelfde huis gehuurd, indien een extra slaapkamer gewenst is. Hiervoor gelden aparte tarieven op aanvraag.

Eifelster

5 personen

Studio

2 personen

American 60s

4 personen

Loggia

4 personen

Waar wacht je nog op?

Onze locaties

Ortsstrasse 9 – 11, 54595 Obermehlen

Im Auelsecken 20, 54595 Willwerath

Obermehlen

Willwerath